LEMON ORANGE

ON SALE

12.7546.75

Σπόροι Κάνναβης Lemon Orange Greenhouse Seeds. Τα φυτά μπορούν να αγγίξουν τα 200 cm και μπορούν να παράξουν έως και 800 gr/φυτό.

Κωδικός προϊόντος: 1537 Κατηγορίες: , ,

Οι Σπόροι Κάνναβης Lemon Orange είναι μία φωτοπεριοδική ποικιλία προερχόμενη από την διασταύρωση Super Lemon Haze x Clementine.

Αν είστε φαν των εσπεριδοειδών, δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο. Είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές και γευστικές ποικιλίες του καταλόγου. Προσφέρει όλα τα γλυκά αρώματα των εσπεριδοειδών, χωρίς την ξινή τους γεύση. Παρέα με γήινες βοτανικές νότες, θα νιώσετε το πορτοκάλι να αγκαλιάζει τους γευστικούς σας κάλυκες. Στο τερπενικό της προφίλ κυριαρχεί το λιμονένιο.

Τα φυτά που παράγονται είναι πολύ ζωηρά και θα βγάλουν πολύ ισχυρούς πλάγιους βλαστούς που θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την κορυφή. Τα άνθη έιναι σκουρόχρωμα και γυαλιστερά, καλυμμένα με ρητίνη. Η ανθοφορία της διαρκεί 9 εβδομάδες και η συγκομιδή έρχεται κατά τα τέλη Σεπτέμβρη. Τα φυτά μπορούν να αγγίξουν τα 200 cm και μπορούν να παράξουν έως και 800 gr/φυτό.

nd Place Homegrown CUP 2021

 

INDOOR
Flowering Cycle: 9 weeks
Yield: High

OUTDOOR
Harvest: 4 th Week September
Average Height: 170 – 200 cm
Yield: 800g/plant

 

70%  SATIVA  –  30%  INDICA 

THC:  29,50%  CBD:  0,20%   CBN:  0,36%

Συσκευασία

1 Σπόρος, 3 Σπόροι, 5 Σπόροι

Είδος

Φύλο

Μέγεθος

Χρόνος Ανθοφορίας

Εταιρία

Greenhouse Seeds - Ολλανδία

Αυτή η τράπεζα σπόρων προσφέρει περισσότερα από είκοσι στρέιν που διακρίνονται από την ύπαρξη αληθινών πρωταθλητών εσωτερικής και εξωτερικής καλλιέργειας. Η Green House έχει δημιουργήσει ποικιλίες μαριχουάνας γνωστές ως "λευκά" στελέχη που φέρνουν απίστευτα χαρακτηριστικά και είναι πολύ επιθυμητά για καλλιέργεια, όπως αντίσταση στις κρύες νύχτες, ανεπιθύμητα υψόμετρα καλλιέργειας και σκληρότητα στα χειρότερα παράσιτα. Green House Seed Company ορίζεται ως η μεγαλύτερη τράπεζα παραγωγής μαριχουάνας στον κόσμο. Ο ιδρυτής της, ο Arjan, ίδρυσε την εταιρεία πριν από 25 χρόνια στο Άμστερνταμ για να βρει την καλύτερη γενετική με βάση την τοποθεσία, τον πολιτισμό και τις πολύτιμες προσωπικές γνώσεις για τη μαριχουάνα. Από την έναρξή του και σήμερα, οι προσπάθειές τους έχουν επικεντρωθεί στο κυνήγι της καλύτερης ποικιλίας μαριχουάνας, δημιουργώντας τους Strain Hunters.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “LEMON ORANGE”