Critical Mango

ON SALE

Original price was: 27.00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 22.95€.

Σπόροι Κάνναβης Critical Mango Silent Seeds. Το Critical Mango είναι ένας premium θηλυκοποιημένος σπόρος κάνναβης με Indica κυριαρχία. Το Critical Mango  αντικατοπτρίζει όλη την κληρονομιά των θρυλικών ποικιλιών Sweet Mango και Critical 2.0.

Κωδικός προϊόντος: 1540 Κατηγορίες: , ,

 

Το Critical Mango είναι ένας premium θηλυκοποιημένος σπόρος κάνναβης με Indica κυριαρχία. Το Critical Mango  αντικατοπτρίζει όλη την κληρονομιά των θρυλικών ποικιλιών Sweet Mango και Critical 2.0. Παράγουν φυτά με λεπτά και επιμήκη φύλλα και φυλλάρια και βαθύ πράσινο χρώμα. Μία ποικιλία κάνναβης που αναπτύσσεται ψηλά (έως και 2,5 μέτρα σε εξωτερικούς χώρους) συνεπώς συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση πασσάλων για στήριξη κατά την περίοδο της ανθοφορίας. Η παραγωγή που εγγυάται η Silent Seeds φτάνει τα 700 g/m2 σε εσωτερικούς χώρους και τα 1350 g/φυτό σε εξωτερικούς χώρους.

Οι σπόροι κάνναβης της συλλογής Critical Mango προσφέρουν μια εξαιρετική γευστική εμπειρία. Το προφίλ αρώματος έχει έντονες νότες φρεσκοκομμένου λεμονιού, γλυκού μάνγκο, πεύκου και μπαχαρικών. Έχει ισχυρή, χαλαρωτική, σωματική παρά ψυχική και μακράς διάρκειας επίδραση. Ιδανικό για μια ευχάριστη, χαλαρωτική και αναζωογονητική στιγμή.

Οι σπόροι κάνναβης Critical Mango είναι εύκολο να καλλιεργηθούν αν ακολουθήσετε μερικές απλές και χρήσιμες συμβουλές. Τα εξaιρετικά αποτελέσματα του Critical Mango θα έρθουν εφόσον περιορίσετε την περίοδο καλλιέργειας το πολύ σε 3 εβδομάδες σε εσωτερικούς χώρους. Συνίσταται μέτρια λίπανση, καθώς το Critical Mango πρόκειται για υβρίδιο της γενετικής γραμμής “Skunk”.

  • Type: Feminised cannabis seed
  • Genetics: Sweet Mango x Critical 2.0
  • Indica dominant hybrid
  • Indoor flowering: 45-50 days
  • Outdoor harvest: Mid-September
  • Indoor yield: 650-700g per m2
  • Outdoor yield: 850-1350g per plant
  • THC: 18-22%
Συσκευασία

3 Σπόροι

Είδος

Φύλο

Μέγεθος

Χρόνος Ανθοφορίας

Εταιρία

Silent Seeds (Ex Dinafem)

Η Silent Seeds δημιουργήθηκε από μια ομάδα πρώην breeder της Dinafem, πριν από το κλείσιμο της πιο διάσημης τράπεζας σπόρων στην Ισπανία και γνωστή όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε όλο τον κόσμο για τα ποιοτικά της πρότυπα. Οι κτηνοτρόφοι Silent Seeds κατάφεραν να σώσουν μερικές από αυτές τις κορυφαίες γενετικές και τώρα να τις διαθέσουν ξανά στους καλλιεργητές. Ασυναγώνιστα στελέχη όπως το Critical 2.0 (απόδοση βόμβας κατ' εξοχήν), η Original Amnesia, ο Moby Dick και άλλα έχουν εκτραφεί με την αρχική γενετική. Αλλά ο χρόνος δεν σταματά και η Silet Seeds προσφέρει επίσης σύγχρονα αμερικανικά στελέχη όπως το Zkittlez και το Runtz με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Το Silent Seeds θα σας πείσει!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Critical Mango”