ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΡΠΕΝΙΑ

Τα Τερπένια είναι μη-ψυχοδραστικά οργανικά μόρια που βρίσκονται στο φυτό της κάνναβης. Είναι υπεύθυνα για τις διάφορες οσμές,γεύσεις και εφέ. Τα τερπένια μαριχουάνας επηρεάζουν την γεύση και το άρωμα και με τη χαρτογράφηση του προφίλ τερπενίου ενός φυτού, μπορούμε να έχουμε καλύτερη ορατότητα για το πώς επηρεάζουν τη γεύση και τη μυρωδιά του. Ο λόγος για τον οποίο η ιατρική βιομηχανία μαριχουάνας ενδιαφέρεται για τα τερπένια είναι ότι μερικά από αυτά έχουν σημαντική φαρμακευτική αξία.

1. Μυρσένιο Το μυρσένιο έχει μια μυκητό γήινη γεύση με ένα ελαφρώς φρουτώδες χρώμα. Είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες που χαλαρώνει τους μυς και ενεργεί ως καταπραϋντικό, αναλγητικό (ανακούφιση από τον πόνο) και αντιβιοτικό.

2.Λιμονένιο Το λιμονένιο έχει ένα άρωμα εσπεριδοειδών,σκεφτείτε το Super Lemon Haze. Αντιμετωπίζει βρογχικό, λοιμώξεις, μειώνει το άγχος, έχει αντιμυκητιασικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της καούρας και της γαστρικής παλινδρόμησης. Βελτιώνει την απορρόφηση άλλων τερπενίων και χημικών ουσιών μέσω του δέρματος, των βλεννογόνων και του πεπτικού σωλήνα.

3. Άλφα Μπιζαμπολολη. Η Άλφα Μπιζαμπολολη είναι τερπένιο ανθοφορίας που μπορεί επίσης να βρεθεί στο χαμομήλι. Έχει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ανακουφίζει ερεθισμούς του δέρματος, είναι αντιοξειδωτικό, αντιμικροβιακό, αναλγητικό.

4. Βορνεόλη. Αναγνωρίζεται από την οσμή καμφοράς , η βορνεόλη είναι θεραπευτικό σούπερ τερπένιο. Είναι αντισηπτικό, αναλγητικό, βρογχοδιασταλτικό και βοηθά να κοιμάστε όλη τη νύχτα. Οι περισσότερες haze ποικιλίες περιέχουν υψηλά ίχνη βορνεόλης.

5. Λιναλοόλη Η λιναλοόλη έχει ένα φυτικό άρωμα με πικάντικη γεύση. Μπορείς να βρεις αυτό το τερπένιο σε πολλά φυτά, συμπεριλαμβανομένης της μέντα, διάφορα λουλούδια και κανέλα, ακόμα και μερικά μανιτάρια. η Λιναλοόλη βοηθά στη νευρική λειτουργία και έχει αντιφλεγμονώδη δράση κ ιδιότητες που χρησιμοποιούνται συνήθως στη θεραπεία του καρκίνου του ήπατος και της επιληψίας.

0

Αφήστε μια απάντηση

Καλάθι

Top