Τι είναι το THCV;

Το THCV, ή τετραϋδροκανναβιβαρίνη, είναι μια ένωση στην κάνναβη που προσφέρει μια μοναδική σειρά επιδράσεων και ιατρικών πλεονεκτημάτων που την ξεχωρίζει από άλλα κανναβινοειδή όπως η THC και η CBD. Είτε είστε ασθενής ιατρικής μαριχουάνας που αναζητά ένα συγκεκριμένο είδος ανακούφισης είτε περιστασιακός καταναλωτής που κυνηγά ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε αυτή τη συναρπαστική ένωση που σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλα κύματα στον κόσμο της κάνναβης καθώς ανακαλύπτουμε και χρησιμοποιούμε όλες τις δυνατότητές του.

Ποια είναι τα αποτελέσματα και τα οφέλη του THCV;
Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το THCV είναι παρόμοιο με το THC σε μοριακή δομή και ψυχοδραστικές ιδιότητες, αλλά παρέχει μια ποικιλία έντονων και εντελώς διαφορετικών επιδράσεων. Μια σημείωση για τους λάτρεις του ατμοποιητή: Το THCV έχει σημείο βρασμού 428 °F (220 °C), επομένως θα πρέπει να το ανεβάσετε υψηλότερα από το THC.

Σχετίζεται με
Είναι το κανναβινοειδές THCV ψυχοδραστικό;
Το THCV είναι ένα κατασταλτικό της όρεξης. Σε αντίθεση με το THC, το THCV μπορεί να μειώσει την όρεξη. Αυτό μπορεί να είναι καλό για τους καταναλωτές που επικεντρώνονται στην απώλεια βάρους, αλλά το THCV θα πρέπει να αποφεύγεται από ασθενείς που θεραπεύουν την απώλεια όρεξης ή την ανορεξία.
Το THCV μπορεί να βοηθήσει με τον διαβήτη. Η έρευνα δείχνει πολλά υποσχόμενη στην ικανότητα του THCV να ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και να μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη.
Το THCV μπορεί να μειώσει τις κρίσεις πανικού. Φαίνεται να περιορίζει τις κρίσεις άγχους σε ασθενείς με PTSD χωρίς να καταστέλλει το συναίσθημα.
Το THCV μπορεί να βοηθήσει με τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Ο τρόμος, ο κινητικός έλεγχος και οι βλάβες του εγκεφάλου που σχετίζονται με τη νόσο του Alzheimer φαίνεται να βελτιώνονται από το THCV, αλλά η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το THCV διεγείρει την ανάπτυξη των οστών. Επειδή προάγει την ανάπτυξη νέων οστικών κυττάρων, το THCV εξετάζεται για την οστεοπόρωση και άλλες παθήσεις που σχετίζονται με τα οστά.
Σχετίζεται με
10 στελέχη κάνναβης που δεν θα σας πεινάσουν
Πού μπορώ να βρω το THCV;
Επομένως, αναζητάτε τα αποτελέσματα που αναφέρονται παραπάνω, αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για στελέχη και προϊόντα υψηλής THCV. Τα περισσότερα στελέχη περιέχουν μόνο ίχνη, μη ανιχνεύσιμες ποσότητες THCV, γεγονός που καθιστά δύσκολη την επίτευξη του επιθυμητού θεραπευτικού αποτελέσματος. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα παρουσιαστούν περισσότερα προϊόντα πλούσια σε THCV παράλληλα με την αυξανόμενη δημοτικότητά του, αλλά εν τω μεταξύ, εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για τον εντοπισμό αυτού του σπάνιου θεραπευτικού διαμάντι.


0

Αφήστε μια απάντηση

Καλάθι

Top