Σπόροι που… κελαηδάνε!

Η απόφαση της νομιμοποίησης της φαρμακευτικής κάνναβης, στα πρότυπα του εξωτερικού, που άλλωστε είναι πάντα “μπροστά” στις εξελίξεις, έχει αρχίσει να δημιουργεί και ένα κλίμα απενοχοποίησης αλλά και αναγνώρισης όσον αφορά τα οφέλη του πολυσύνθετου αυτού φυτού.

Το TsiouSeeds δημιουργήθηκε από συλλέκτες, με αγάπη και βαθειά γνώση για το φυτό της κάνναβης. Οι ποικιλίες που διατίθενται στο μαγαζί υπό μορφήν σπόρων (ΣΗΜ: οι σπόροι δεν είναι για ανθρώπινη κατανάλωση ή γεωργική χρήση και πωλούνται ρητά ως σουβενίρ) είναι συλλεκτικές και προέρχονται από τις μεγαλύτερες τράπεζες σπόρων. Τόσο στο φυσικό κατάστημα στο Κουκάκι όσο και στο ενημερωμένο e-shop (που μάλιστα φιλοξενεί και άκρως ενδιαφέρουσα αρθρογραφία σχετική με τον κλάδο), μπορεί ο επισκέπτης να ανακαλύψει προϊόντα κανναβιδιόλης (CBD), 100% νόμιμα σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε., τα οποία κατασκευάζονται από νόμιμες ποικιλίες κάνναβης Sativa L. και περιέχουν το νόμιμο επίπεδο THC (λιγότερο από 0,2%). Ανθοί, Ελληνικής και Ιταλικής προέλευσης, έλαια και balms, κρύσταλλοι, αλλά και βρώσιμα προϊόντα, όπως αλεύρι βιολογικής κάνναβης ή snacks, συνθέτουν ένα ενημερωμένο κατάστημα στο οποίο ενθαρρύνεται η διερεύνηση και η ενημέρωση.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πλέον πρωτοπόροι ιατροί συνταγογραφούν προϊόντα κανναβιδιόλης, αφού στην πραγματικότητα αυτό που δρα θεραπευτικά και που κάνει την κάνναβη να είναι ένα θαυματουργό κατά κάποιο τρόπο φυτό δεν είναι η ίδια η κάνναβη, αλλά το ενδοκανναβινοειδές σύστημα του ανθρώπου, το οποίο η κάνναβη ενεργοποιεί (Διάβασε περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας). Το καταρτισμένο του team είναι πάντα διαθέσιμο και διατεθειμένο να σου λύσει κάθε απορία.

TsiouSeeds
Παρθενώνος 2, Αθήνα, τηλ. 2109221143
www.tsiouseeds.gr 



πηγή : https://www.athenshotspots.gr/2019/02/tsiouseeds.html

0

Αφήστε μια απάντηση

Καλάθι

Top