Stoners forgive us

Με λύπη πληροφορηθήκαμε ότι ο covid-19 άρχισε να επηρεάζει τον κλάδο μας κ οικονομικά.

Μπορεί το lockdown να μην επηρέασε τους απανταχού στόνερς μιας κ είναι ήδη συνηθισμένοι στο netflix and chill, αλλά αυτή η είδηση έρχεται για τις τιμές που αναγκαστικά θα πάρουν αύξηση.

Εκτός από τις αυξήσεις σε διεθνείς μεταφορές (40% σε θαλάσσιες κ 45% σε αερομεταφορές) προέκυψαν αυξήσεις 300% στο βιομηχανικό οξυγόνο. Το βιομηχανικό οξυγόνο χρησιμοποιείται για την κατασκευή των γυάλινων bong. Το οξυγόνο είναι απαραίτητο για το φύσημα του γυαλιού κ ως εκτούτου κ των bongs.

Μετά από πολύ σκέψη κ μετά από την νέα παραλαβή μπόνγκ που ήρθε στο κατάστημα μας αποφασίσαμε να περάσουμε μια μικρή αύξηση 8-10% σε κάποια γυάλινα μπόνγκ. Αυτό ήταν απαραίτητο για να μπορούμε να έχουμε σε διαθεσιμότητα άμεσα τα γυάλινα αξεσουάρ που χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή για αποστολή ή για άμεση παραλαβή από το κατάστημα μας.

Αυτή η αύξηση ελπίζουμε οτι δεν θα επηρεάσει άλλα προϊόντα στο κατάστημα μας. Τα προϊόντα από χαρτί κ τα προϊόντα από μέταλλο κ ύφασμα, δηλαδή τα χαρτάκια, τα grinders κ τα ρούχα δεν θα επηρεαστούν καθόλου.

1

One thought on “Stoners forgive us

Αφήστε μια απάντηση

Καλάθι

Top