Τι είναι το HHC;

Τι είναι το κανναβινοειδές HHC;
Το HHC σημαίνει «Εξαϋδροκανναβινόλη» και είναι ένα από τα πολλά κανναβινοειδή που βρίσκονται στην κάνναβη Sativa και στα φυτά κάνναβης. Ωστόσο, αυτό το κανναβινοειδές υπάρχει μόνο σε ίχνη.

Για το λόγο αυτό, το HHC που βρίσκεται σε πολλά προϊόντα στις μέρες μας δεν προέρχεται απευθείας από το φυτό.

Ενώ το HHC είναι ένα φυσικά κανναβινοειδές, μόνο μια πολύ μικρή ποσότητα παράγεται από τα φυτά. Πρέπει να συντεθεί για να καλλιεργηθεί και να παράγει αρκετό κανναβινοειδές HHC προς πώληση. Αυτή η συνθετική έκδοση του HHC είναι πανομοιότυπη με την HHC που παράγεται από τα φυτά και έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Από τι παράγεται το κανναβινοειδές HHC;
Το HHC συντέθηκε για πρώτη φορά από το THC το 1947 από τον Roger Adams, οπότε υπάρχει εδώ και λίγο καιρό.

Σήμερα, το HHC παρασκευάζεται τυπικά από την υδρογόνωση της CBD. Αυτό σημαίνει ότι το υδρογόνο (H2) προστίθεται στο CBD.

Το HHC είναι παρόμοιο τόσο με το Delta-8 όσο και με το Delta-9 THC. Έχει παρόμοια ψυχοδραστικά αποτελέσματα, παρόλο που είναι διαφορετική ένωση κάνναβης.

Τι εφέ έχει το HHC?

Το HHC δεν είναι THC αλλά είναι ελαφρώς ψυχοδραστικό κ σε μεγάλη συγκέντρωση προκαλεί ένα αίσθημα ευτυχίας κ ευφορίας, αυξημένη ενέργεια κ χαλάρωση. Αναφέρετε γενικώς οτι έχει το 70% του εφέ του THC.

Πόσο ισχυρό είναι το HHC; Όταν πρόκειται για τις επιπτώσεις του HHC, ο Liam Burns του Bearly Legal, είναι ξεκάθαρος.

«Προσωπικά, με το HHC, νιώθω ενεργός. Πάω στη δουλειά, στο γυμναστήριο, είμαι αιχμηρός, ο εγκέφαλός μου λειτουργεί σωστά. Συνήθως όταν έχω πόνους στην πλάτη και στους ώμους το ξεπερνάω όταν χρησιμοποιώ HHC».

https://tsiouseeds.gr/cannabis-store/hhc-products/

0

Αφήστε μια απάντηση

Καλάθι

Top