ΤΙ ΕΙΝΑΙ HHC-O;

Δεν υπήρξε ποτέ πιο συναρπαστική στιγμή για να είστε λάτρεις της κάνναβης, καθώς οι επιστήμονες μας παρουσιάζουν όλο και περισσότερα κανναβινοειδή που είναι νόμιμα χάρη στο γεγονός ότι προέρχονται από το ομοσπονδιακά προστατευόμενο φυτό κάνναβης. Πολλοί από εμάς είναι εξοικειωμένοι με τα ψυχοδραστικά κανναβινοειδή, τώρα μπορούμε να προσθέσουμε ένα άλλο στη λίστα προϊόντα HHC-O. Οτιδήποτε από τα δοχεία ατμού HHCO και τους ατμούς μίας χρήσης HHC υπάρχουν πλέον στην ανοιχτή αγορά και γίνεται γρήγορα μια δημοφιλής κατηγορία προϊόντων.

Το HHC-O-acetate είναι τόσο απίστευτα νέο στη σκηνή της κάνναβης που δεν θα βρείτε ακόμα πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το HHC-O είναι, εν ολίγοις, μια οξική εκδοχή της εξαϋδροκανναβινόλης. Η εξαϋδροκανναβινόλη (HHC) είναι ένα δευτερεύον κανναβινοειδές που βρίσκεται στους σπόρους και τη γύρη του φυτού κάνναβης, το οποίο είναι μια υδρογονωμένη μορφή THC και είναι περισσότερο γνωστό για την παροχή των ίδιων επιδράσεων με το δέλτα 9 THC.

Εν τω μεταξύ, το τμήμα “-O” του ονόματός του σημαίνει ότι έχει αναμειχθεί με ανυδρίτη για να ενισχύσει την ισχύ του και ουσιαστικά να το μετατρέψει σε “super HHC”. Αυτή η διαδικασία κάνει το HHC-O περίπου 2 φορές πιο ισχυρό.

Αυτή η μορφή HHC μπορεί να συγκριθεί κάπως με το THC-O-acetate (THC-O), το οποίο παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικασία, αλλά μάλλον χρησιμοποιεί τετραϋδροκανναβινόλη (THC) αντί για HHC ως κανναβινοειδές στο οποίο εφαρμόζεται ο ανυδρίτης. Αυτό αλλάζει τις ιδιότητές του με τρόπο που θεωρείται επιθυμητός.

ΟΦΕΛΟΙ ΤΟΥ HHC-O
Ισχυρή ψυχική και σωματική εμπειρία
Χαλαρός
Ευτυχισμένος
Αγχολυτικές ιδιότητες
Ανακούφιση

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ HHC-O;
Κάνοντας το HHC πιο ισχυρό μετατρέποντάς το σε HHC-O, το βοηθά να προσφέρει μια εμπειρία που μοιάζει ακόμα περισσότερο με την κατανάλωση δέλτα 9 THC. Το HHC συγκρίνεται ήδη με το δέλτα 9 όλη την ώρα, και για καλό λόγο, καθώς φαίνεται να χρησιμοποιούνται από το ενδοκανναβινοειδές σύστημα ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι έχουν πει ότι το υψηλό δεν είναι τόσο ισχυρό, ειδικά σε σύγκριση με πολλά από τα σημερινά στελέχη υψηλής THC. Το HHC-O επιδιώκει να το αντιμετωπίσει αυξάνοντας το υψηλό κατά 2 φορές αυτό του παραδοσιακού HHC.

Το High που μπορείτε να περιμένετε να νιώσετε μπορεί να μοιάζει περισσότερο με αυτό που θα λάβατε από ένα στέλεχος υψηλου THC. Ως εκ τούτου, το High θα είναι πιο ισχυρό από το παραδοσιακό HHC, με περίπου 2φορες και ακόμη πιο ισχυρό από το δέλτα 8 ή το δέλτα 10, επομένως θα θέλετε να το έχετε υπόψη σας ανάλογα με την ανοχή σας.

0

Αφήστε μια απάντηση

Καλάθι

Top