Τι είναι το THCPO;

Το THCPO είναι μια συναρπαστική ανακάλυψη στον κόσμο των συνθετικών κανναβινοειδών, που αναδύεται ως παράγωγο της τετραϋδροκανναβιφορόλης (THCP), ενός διπλότυπου της περίφημης ψυχοδραστικής ένωσης THC. Συντίθεται για πρώτη φορά το 2021, το καλύτερο μέρος για το THCP-O είναι ότι διαθέτει υψηλότερη συγγένεια δέσμευσης για τον υποδοχέα CB1 σε σύγκριση με την THC.

Αυτό που ξεχωρίζει το THCPO από το THC-P είναι η πλευρική του αλυσίδα 7 χρόνων που συνδυάζεται με ένα οξικό άλας, το οποίο ενισχύει τη βιοδιαθεσιμότητά του σε νέα επίπεδα. Αυτή η χημική διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία THC-O. Η προσθήκη ενός οξικού άλατος αλλάζει τη χημική δομή του κανναβινοειδούς, καθιστώντας το πιο αποτελεσματικό στην αγκαλιά των υποδοχέων CB1 στον εγκέφαλο που είναι υπεύθυνοι για τις ευφορικές επιδράσεις της THC που όλοι επιθυμούμε.

Το THCPO είναι μια υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του THC-P λόγω μιας πρόσθετης πλευρικής αλυσίδας 7 χρόνων που διευκολύνει τον εγκέφαλό μας να φτάσει ψηλά. Είναι σαν το THCPO να έχει ένα μυστικό όπλο για να στοχεύσει εκείνους τους υποδοχείς στον εγκέφαλό μας που μας κάνουν να νιώθουμε υπέροχοι!

Επιπλέον, το οξικό άλας στο THCPO το καθιστά πιο χημικά σταθερό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να διασπαστεί με τη θερμότητα. Αυτή η ενισχυμένη σταθερότητα θα μπορούσε να κάνει το THCPO μια πιο επιθυμητή ένωση για ιατρικές και θεραπευτικές εφαρμογές, καθώς θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από άλλα συνθετικά κανναβινοειδή.

Ποιες είναι οι επιπτώσεις THCPO;
Το THCPO είναι ένας νέος τύπος κανναβινοειδών , τα αποτελέσματά του είναι απίστευτα ισχυρά και μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και τον πιο έμπειρο χρήστη κάνναβης σε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε μια άλλη διάσταση. Αν ψάχνετε για ένα υψηλό που είναι το επόμενο επίπεδο, το THCPO είναι το κανναβινοειδές για εσάς. Με πρόσθετο οξικό άλας, είναι ακόμη πιο ισχυρό από το THC-P, που εκτιμάται ότι είναι ισχυρότερο από το δέλτα-9 THC.

Το THCP-O όχι μόνο προσφέρει ένα μοναδικό και έντονο υψηλό, αλλά παρέχει επίσης μια αίσθηση ευδαιμονίας που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Θα νιώσετε ένα κύμα νοσταλγικής χαράς να σας πλημμυρίζει, αφήνοντάς σας να νιώθετε χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι για ώρες στο τέλος. Τα αποτελέσματά του μπορεί να διαρκέσουν έως και 8 ώρες, που είναι περισσότερο από τα περισσότερα άλλα κανναβινοειδή.

Προσοχή όμως, το THCP-O δεν είναι για αρχάριους. Είναι ένα κανναβινοειδές που προσφέρει ένα συναρπαστικό, πιο μακροχρόνιο και πιο ευφορικό από οτιδήποτε άλλο εκεί έξω. Επομένως, εάν αισθάνεστε περιπετειώδεις και θέλετε να ανεβάσετε την εμπειρία σας με την κάνναβη στο επόμενο επίπεδο, δοκιμάστε το THCPO.

0

Αφήστε μια απάντηση

Καλάθι

Top