Σχετικά με τους σπόρους κάνναβης

Η βλάστηση των σπόρων κάνναβης είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες όπως συμβαίνει κ στην Ελλάδα. Οι σπόροι αυτοί πωλούνται από το tsiouseeds αποκλειστικά ως συλλεκτικά σουβενίρ για τη διατήρηση της γενετικής της κάνναβης για τις μελλοντικές γενιές. Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευασία των σπόρων, το υλικό μάρκετινγκ ή το υλικό στον ιστιοτόπο, παρέχονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς ή σκοπούς διαφοροποίησης. Δεν αποσκοπεί στην αποδυνάμωση, προώθηση ή υποκίνηση της χρήσης παράνομων ή ελεγχόμενων ουσιών.

Παρόλα αυτά οι σπόροι κάνναβης που διαθέτουμε στο tsiouseeds, αυτόματοι κ φωτοπεριόδου ή όπως συνηθίζετε να τους λένε τριμηνίτικους κ εξάμηνιτικους αντίστοιχα έρχονται με την αυθεντική συσκευασία της κάθε τράπεζας που τους παράγει έτσι ώστε αν βρεθείτε σε χώρα που επιτρέπετε η καλλιέργεια να μην έχετε την αμφιβολία για το αν οι σπόροι που κρατάτε στα χέρια σας είναι αυθεντικοί.

Ωστόσο το tsiouseeds δεν επιθυμεί να παρακινήσει οποιονδήποτε να έρθει σε σύγκρουση με το νόμο και ως εκ τούτου δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για πρόσωπα που δεν ενεργούν σύμφωνα με το νόμο.

Stay chill λοιπόν and keep collecting

0

Αφήστε μια απάντηση

Καλάθι

Top